4 maj, 2012

Mobil webbplats och app

Är du en stressad småbarnsförälder? I så fall tror vi att du kommer gilla vår nya app som vi lanserar för iphone och Android i september. I den kan du snabbt anmäla och ansöka om tillfällig föräldrapenning, var du än befinner sig. Du kommer kunna spara ner uppgifter om både barn och vuxna för att det ska gå så snabbt som möjligt när det är dags att vabba. Du kommer även att kunna se Mina sidor i appen.

 I samband med att vi lanserar appen sjösätter vi även vår mobila version av forsakringskassan.se. Det betyder att om du surfar in hos oss från mobilen kommer du till en anpassad version av webbplatsen som gör det enklare att navigera runt och hitta information.

Håll gärna utkik här på bloggen där vi kommer hålla er uppdaterade om vad som är på gång i de digitala kanalerna, framförallt i självbetjäningstjänsterna.

Karin, webbkommunikatör