30 maj, 2012 5

Tyck till!

 

En tanke som vi har med denna blogg är att vi hoppas kunna kommunicera med och få feedback direkt av er som är användare av vår webbplats och våra digitala tjänster. Vi tänkte köra igång detta samarbete idag med att ge er möjligheten att tycka till om vår nya inloggningssida. 

Vår nuvarande inloggningssida har hängt med ett tag och vi tycker den behöver fräschas upp och få en ny layout. Vår utgångpunkt har varit att det ska vara enkelt för de som redan har skaffat e-leg att logga in, men att sidan även ska locka de som inte redan skaffat e-leg att göra det.  Vi har därför tagit fram ett förslag som vi tror kan stötta båda dessa grupper. 

Vad tycker ni om utseendet på sidan? Känns det logiskt? Är det något som kan förbättras eller förtydligas? Fint eller fult? 

Tänk på att det bara är själva designen och sidupplägget som vi behöver kommentarer på. Inte tekniken bakom och eventuella tekniska problem ni har upplevt med den nuvarande sidan. Har ni problem att logga in så är ni välkomna att skicka er fråga till vår tekniska support så får ni hjälp av dem. 

  

  Karin, webbkommunikatör