13 februari, 2013 0

Förbättrad sökfunktion på webbplatsen

En annan sak som vi har förbättrat på webbplatsen i januari är vår sökfunktion. Den var väldigt enkel tidigare men nu kan du avgränsa din sökning på ett mycket mer avancerat sätt. Dels kan du välja var du vill söka; på hela webbplatsen, på Privatperson, på Press, på Partner och så vidare. Du kan sedan också avgränsa din sökning till att gälla  bara webbsidor, bara blanketter, bara statistik, bara nyheter eller bara publikationer. På så sätt får du mycket mindre träffar i resultatlistan och de träffar du får är mer relevanta för det du faktiskt är ute efter.  

Vi håller hela tiden på att tweaka resultaten och att tagga upp all information på webbplatsen för att sökningen ska bli så korrekt som möjligt. Det är ett löpande arbete som vi fortsättningsvis kommer att lägga mer tid på än tidigare. Eftersom vi har så mycket information på webbplatsen kan det vara svårt att hitta rätt genom att navigera sig fram – då kan det vara enklare att gå direkt till sökfunktionen för att hitta till rätt sida.

På tal om att vi har otroligt mycket information på webbplatsen så kommer snart ett inlägg om hur vi planerar att rensa upp och strukturera om all vår försäkringsinformation!

 /Karin, webbkommunikatör