8 mars, 2013 13

Slipp de där gröna kuverten i brevlådan

Många har efterfrågat en möjlighet att tacka nej till pappersutskick från oss och nu är det möjligt! Du kan nu få dina utbetalningsbesked i Mina sidor istället för hemskickade med post. På så sätt samlar du all information om dina ärenden på samma ställe, det vill säga i Mina sidor. Samtidigt gör vi tillsammans en insats för miljön genom lägre pappersförbrukning och färre transporter. Vi börjar alltså med utskicken för utbetalningar men kommer med tiden att möjligöra att avsäga sig utskick av andra slag också.  

Så här gör du för att slippa pappersutskick 

1. Logga in på Mina Sidor

2. På översiktbilden kryssar du i rutan som finns under ”Nästa utbetalning”

3. Klart!

Dina utbetalningsbesked hittar du nu istället som digitala kopior under ”Nästa Utbetalning” samt i vyn ”Mina utbetalningar”. 

Om du vill ha full koll på dina utbetalningar och när de kommer kan du beställa påminnelse via sms eller e-post. Då får du ett meddelande så fort ditt utbetalningsbesked finns tillgängligt i Mina sidor. Ställ in dina önskemål om påminnelser genom att logga in på Mina sidor och klicka på Inställningar för händelser.

Hälsningar Karin, webbkommunikatör