22 september, 2014 1

Testa vinnarverktyget!

Vårt senaste verktyg Ersättningskollen.se har fått pris som bästa mikrosajt i Europa. Jag har ju tipsat om Ersättningskollen här tidigare. Den ger information om ersättning vid sjukdom, olycksfall och arbetsskada på ett användarvänligt och enkelt sätt. Den är framtagen av Försäkringskassan tillsammans med Svensk Försäkring och AFA Försäkring.

Ersättningskollen.se korades den 19 september till vinnare i kategorin mikrosajter i Digital Communication Awards, en prisgala i Berlin för Europas bästa PR-insatser. Konkurrenter i kategorin var bland annat UNHCR och Twentieth Century Fox Film Corporation.

Juryn, som bestod av representanter från akademi och näringsliv, gav följande motivering (översatt till svenska):

”Detta projekt samlade nationella försäkringsorganisationer som gemensamt tog fram Ersättningskollen, ett webbverktyg som ger en samlad bild av ditt försäkringsskydd om du skulle råka ut för en arbetsskada eller bli långvarigt sjuk – och hur mycket du kan få i ersättning. Omkring 1 000 personer besöker sajten varje dag – en stor framgång.”

 

Testa du också – Ersättningskollen

 

/Karin, webbkommunikatör