30 mars, 2015 2

Ny guide för alla med funktionsnedsättning

Förra veckan lanserade vi en ny guide som visar vilka ersättningar du kan ha rätt till från Försäkringskassan om du har en funktionsnedsättning. Genom att svara på några frågor om dig själv, eller en anhörig med funktionsnedsättning, skapas en lista över de ersättningar från Försäkringskassan som kan vara aktuella. Vid varje ersättning finns det en länk till informationen på webbplatsen. Guiden hjälper alltså till att dels ge en hint om vilka ersättningar du kan ha rätt till och dessutom länkar till att läsa mer om dessa.

Uppgifterna man lämnar i guiden sparas inte men går att skriva ut eller skicka som e-post.

Förutom information om vad Försäkringskassan kan ge för stöd får man även tips om vilka andra myndigheter man kan vända sig till för att få hjälp.

Här kan ni testa guiden

/Karin, webbkommunkatör