19 maj, 2015 0

Test-tajm!

Nu har vi lanserat betasajten! Hurra!

Jag har ju tidigare skrivit om arbetet med att göra webbplatsen anpassad för mobiler. Det här gör vi genom att göra webben responsiv.

I veckan lanserade vi vår betasajt. Det är en sajt där vi sakta men säkert bygger upp webbplatsen i det nya formatet. Nu släpper vi in er – användarna – för att ni ska kunna ge feedback på det som vi byggt. Sen bygger vi om och bygger på allteftersom vi får in synpunkter. Alltså är er feedback superviktig.

Du som är intresserad kan alltså testa den nya designen nu och berätta vad du tycker. Just nu kan du testa delarna som rör föräldrar. Det är samma information som på den vanliga sajten, det är bara strukturen och designen som är annorlunda.

Välkomna in att klicka runt på betasajten och berätta för oss vad ni tycker!

Till betasajten

 

/Karin, webbkommunikatör